Realitní software Urbium

Nemít realitní software v dnešní době je nepraktické a neefektivní, realitní software Vám ušetří spoustu času a zjednoduší chod celé realitní kanceláře. Urbium spravuje nemovitosti, párujte poptávky, exportujte, vyřizujte dotazy, prohlídky a nabídky klientů, řídí racionálně chod realitní kanceláře, díky manažerským a statistickým funkcím máte přehled nad vším co se děje. Ušetříte čas a peníze, zvyšte svoji efektivnost a možnosti. Již dnes můžete využít veškeré možnosti realitního softwaru Urbium. Realitní software má nulové pořizovací náklady, jeho cena je závislá jen na počtu nemovitostí, které v něm spravujete.

SW Urbium spokojeně používá přes 500 realitních kanceláří. Malých i velkých.

Skvělá, rychlá správa Vašich nemovitostí on-line odkudkoliv

Urbium Vám pomůže se správou všech Vašich nemovitostí. Jednoduché a precizní vložení nemovitosti. Hromadné vkládání fotografií a dokumentů. Youtube videoprohlídky, poznámky, informace o klientech, prodávajících a kupujících. Sledování změny cen, makléřů, stavů. Vždy aktuální a přesné umístění lokality a adresy podle RUIAN číselníků. Přehledné informace, vlastně spousty informací ke každé zakázce.

Exporty na více než 60 realitních portálů včetně topování

Urbium exportuje bez problémů na více než 63 realitních portálů. Od těch největších až po ty malé, které také nabízejí výborný výkon a některé jsou i navíc zdarma. Podporujeme topování a hopování u realitních portálů. U každé zakázky můžete porovnávat i počty shlédnutí na konkrétních realitních portálech. Exporty probíhají téměř okamžitě s každou změnou v řádech sekund či minut. Minimálně 10 realitních portálů je zcela ZDARMA.

Makléři, pobočky a práva/role pro jednotlivé uživatele

Urbium podporuje zakládání poboček a třídění makléřů a zakázek na pobočky. Vkládání a editace makléřů včetně fotografií a nastavením práv uživatele v systému. Urbium umožňuje převádění zakázek mezi makléři a pobočkami a to jednotlivě nebo hromadně.

Poptávky a automatické párování s Vašimi zakázkami

Urbium Vám samozřejmě nabízí správu, vkládání a editaci poptávek. Zároveň automaticky páruje poptávky s Vašimi zakázkami. Automaticky obesílá klienty s nabídkou Vašich nemovitostí, které vyhovují poptávce. Automaticky obesílá při vložení poptávky a nebo při vložení nové zakázky. Párování poptávek se zakázkami je velice přesné a podrobné a především plně automatizované, včetně kontaktu s poptávajícími formou emailu s nabídkou.

Správa klientů, dotazů a prohlídek

Urbium umí evidovat všechny Vaše klienty (kupující, prodávající). Spravovat můžete veškeré dotazy, poznámky a prohlídky veškerých nemovitostí. Veškeré vložené údaje naleznete v historii v detailu každé zakázky. Urbium Vám sleduje i vývoj změn cen, převody mezi makléři a náklady na inzerci.

Manažerské a statistické funkce

Samozřejmostí jsou manažerské funkce pro snadnou správu celé realitní kanceláře. Urbium nabízí spousty statistik zakázek, makléřů a poboček , výkonnostní, dlouhodobé či za vybrané období či pobočku. Jednoduše můžete porovnávat výkony makléřů a jednotlivých poboček za různá kritéria.

Poznámky, emaily, SMS, kalendář

Ke každému záznamu si můžete vést poznámky, vkládat události do kalendáře. Odesílat emaily klientů či zasílat SMS. Nikdy neztratíte informace, budete mít vše uložené a k dispozici kdekoliv jste na světě. Je jedno zda jde o nemovitost, poptávku, klienta, prohlídku vše si můžete libovolně komentovat a ke každé informaci můžete okamžitě přiřadit cokoliv.

Topování a automatická pravidla topování

Topovat můžete přímo z SW Urbium na jakýkoliv realitní portál, který máte aktivovaný a podporuje topování nemovitostí. Ve statistikách a přehledech okamžitě zjistíte jaký makléř/uživatel topoval kdy a kam.  Pokud chcete některé nemovitosti topovat automaticky, můžete si vytvořit pravidla pro topování a nemusíte se starat každý den co kam vytopovat. Zadáte den, četnost a čas a nemovitosti se budou sami topovat na vybraných realitních portálech.

Provize, dělení provizí mezi makléři, výsledovka případu, obbchodní bilance

Mějte pod kontrolou veškeré příjmy a náklady. Můžete vyřizovat provize, dělit provize mezi více makléři. Hlídat příjmy i postupně a postupně uvolňovat i provize jednotlivým makléřům. V každém okažiku uvidíte náklady a příjmy spojené s nemovitostí. Lehce můžete predikovat a evidovit zisky či ziskovost jednotlivých nemovitostí. V obchodní bilanci uvidíte vše hezky u všech nemovitostí podle vybraných kritérií.

Aukce nemovitostí

Kompletní aukční systém pro prodej nemovitostí, kde máte vetší množství zájemců. Díky našemu aukčnímu řešení můžete zvýšit prodejní cenu nemovitostí, kdy potěšíte prodávající i sebe větší provizí při vyšší prodejní ceně. Aukci můžete uspořádat na jakoukoliv nemovitost. Jednoduchá správa aukcí, dražitelů. Systém u každé aukce obesílá dražitele emaily s průběžnými výsledky dražby.

Profesionální a lidská HOTLINE podpora

Nejdůležitější a nejlepší je však naše podpora. Žádné tikety, žádné požadavky, žádná věda. U nás je vše prosté, zavoláte nebo napíšete a okamžitě vše vyřešíme. Žádné zdlouhavé čekání, často bez odezvy či jasného řešení. Neděláme vědu z žádného požadavku či problému.

Realitní SW Urbium toho dokáže mnohem více

  • Kompletní práce s nemovitosti a jejich exporty na všechny zásadní realitní servery
  • Exporty nemovitostí na téměř 60 realitních portálů
  • Práce s poptávkami a jejich okamžité párování a automatické oslovování klientů při nalezení shody
  • Dokáže topovat, hopovat včetně přesného naplánování umí tvořit dvojčata, kopie
  • Správa dokumentů, veškerých kontaktů, poznámek u nemovitostí, včetně sledování vývoje cen
  • Správa poboček a práv uživatelů v systému od striktního k volnému přístupu k různým funkcím
  • Správa nabídek, poptávek, prohlídek, dotazů a rezervací
  • Manažerské a statistické funkce pro Vaše správná rozhodnutí
  • Software je přístupný kdykoliv a odkudkoliv, nejste ničím omezeni
  • Realitní software je intuitivní a lehce pochopitelný s racionálně vybroušenými funkcemi
  • Kvalitní on-line podpora pro uživatele, telefonicky i emailem

Realitní SW Urbium exportuje na všechny realitní portály

  • samozřejmostí jsou exporty na největší realitní portály Sreality.cz, Realitymix.cz, Idnes.cz, Hyperreality.cz, Českéreality.cz
  • a dalších téměř 60 můstků na všechny české realitní portály (až na výjimky)
  • exporty nemovitostí jsou okamžité a téměř 100% přesné dle zadání
  • všechny exportní moduly jsou Vám k dispozici
  • exportovat můžete na každý realitní portál, kde máte registraci a uhrazenou inzerci pokud jde o placený realitní portál

Přechod na nový realitní software

Pořídit si nový realitní software nebo přejít z jiného realitního SW na Urbium je velmi jednoduché. Přechod na nový software bezproblémový, většinou to jde mnohem jednodušeji, než si představujete. Týdně řešíme přechody z různých SW na Urbium, včetně webových stránek, tak aby se změna nijak neprojevila vůči klientům a makléřům realitní kanceláře.

  1. Převedeme nemovitosti k nám, jdou vyexportovat ze stávajícího SW
  2. Pomůžeme s doménou a webhostingem pokud jste vázáni u stávajícího realitního SW
  3. Dodáme luxusní, responzivní stránky
  4. Pomůžeme s nastavením exportů a srovnání nemovitostí na realitních portálech

Přechod na náš software včetně webových stránek se dá zrealizovat během 24hodin. V případě přechodu je nutná Vaše spolupráce.

Pro koho je realitní software vhodný

  • Samostatní makléři
  • Realitní kanceláře (malé, střední, velké)
  • Realitní kanceláře s více pobočkami
  • Frančízy, sdružení realitních kanceláří, družstva a aliance
 

Komplexní řešení pro realitní kanceláře, vše na jednom místě

Nemusíte pro kompletní správu Vaší realitní kanceláře hledat řešení na více místech. Vše získáte od nás ihned bez zbytečného čekání, nemusíte nic složitě vymýšlet, všechny naše služby a produkty jsou léty prověřené stovkami realitní kanceláří. Vše je 100% funkční, odolné, intuitivní a uživatelsky příjemné a lehce ovladatelné. Navíc je Vám k dispozici precizně proškolený tým, který Vám ihned a okamžitě poradí s libovolným problémem.

 

Inzerce nemovitostí

Realitní software

WWW stránky

Inzerci na realitním portále Eurobydleni.cz, Euronehnutelnosti.sk
a navíc získáte inzerci
na dalších 6 realitních portálech

Realitní software Urbium,
pro snadnou správu
celé agendy
realitní kanceláře

WWW stránky
pro realitní kanceláře
moderní,
responzivní,individuální řešení

více

  více

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist