Proč je lepší bydlet v novostavbě?

kvalitní novostavby

Váháte při hledání nového domova, zda zvolit novostavbu, nebo raději rekonstruovat starší nemovitost? S rozhodováním vám může pomoci informace, že nové byty poskytují za všech okolností kvalitnější podmínky pro život než starší nemovitosti, a to hned v několika zásadních ohledech. Přestože koupě starší nemovitosti, obzvláště pokud je hodně vybydlená, určitě může vyjít levněji, výsledkem časově obvykle velmi náročné rekonstrukce bude méně kvalitní bydlení. Seznamte se s výhodami novostaveb a posuďte sami.

Bydlení v novostavbě od FINEPu je totiž vždy:

  • Originálnější, protože si dopředu sami zvolíte interiérové doplňky do svého nového domova. Vyberete si podlahy, kachličky, dveře, kliky, dokonce i vypínače z naší bohaté nabídky podle svého osobního vkusu.
  • Osobitější, protože si můžete vyžádat klientské změny na míru, a to ještě před dokončením vašeho nového domova. Možné jsou také změny určitých vnitřních dispozic přesně podle potřeb a zvyklostí vás a vaší rodiny.
  • Stylovější, protože můžete zdarma využít služeb bytového poradce, který vám pomůže sladit všechny interiérové doplňky, vybrat kuchyňskou linku nebo naplánovat koupelnu tak, aby vše bylo estetické a funkční.
  • Úspornější, protože díky kvalitním technologiím a materiálům, včetně výborné izolace, v novostavbě výrazně ušetříte na energiích.
  • Komfortnější, protože myslíme na vaše potřeby. Na rozdíl od starších domů, v novostavbě máte vždy k dispozici výtah, pokud bydlíte ve vyšších patrech. Máte také možnost zajistit si vlastní garážové nebo parkovací stání.
  • Modernější, protože používáme nové, kvalitnější technologie a lepší, bezpečnější materiály, které vyhovují dnešním vysokým nárokům na kvalitu bydlení a odpovídají aktuálním stavební normám.
  • Bez obav, protože na nový byt dostanete záruku, stejně jako na každý jiný nový produkt, který si kupujete. U Finepu dokonce získáváte prodlouženou záruku na 3 roky (36 měsíců).
  • Levnější, protože při koupi nemovitosti přímo od developera neplatíte 4% daň z nabytí, kterou jinak musíte odvést finančnímu úřadu nad rámec kupní ceny při koupi jakékoli starší nemovitosti.
  • Bez rizika, protože si můžete být jisti, že bankovní odhad bude odpovídat kupní ceně novostavby. U starších nemovitostí je odhadní cena často nižší, což znamená vážné komplikace při financování hypotečním úvěrem.
  • Dostupnější, protože novostavby od Finepu jsou vždy v lokalitách, odkud se snadno a rychle dostanete autem i hromadnou dopravou do centra Prahy. Všechny naše lokality jsou přímo na metru.
  • Zábavnější, protože nám záleží na kvalitě vašeho života. Budujeme nejen byty a domy, ale tak parky a zelené zóny. Staráme se o pestrou nabídku služeb, obchodů, kaváren, restaurací, sportovišť i škol a školek v okolí.

Přesvědčte se

Kaskády Barrandov jsou skvělou lokalitou pro bydlení v městském stylu. Nabízí bohatou občanskou vybavenost a rozvinutou dopravní infrastrukturu na jedné straně a místa k relaxaci a odpočinku na straně druhé. V rámci plánované výstavby zde vznikne nové centrální náměstí, které svou rozlohou (6 500m2) bude strovnatelné s pražským Tylovým náměstím. Ke stávajícím obchodům a službám tak přibydou další, které lokálním rezidentům nabídnou místa k posezení s přáteli, nákupům, sportu i relaxaci. Můžete se tak těšit na restauraci s minipivovarem, kavárnu, potraviny, drogérii, na vlasové a nehtové studio, fitness centrum, školičku, lékařskou ordinaci s lékárnou, atd. Pro ještě lepší dopravní dostupnost bude prodloužena stávající tramvajová trať. První z nových zastávek se stane součástí tohoto náměstí.

vzorový byt Kaskády Barrandov